Το 1988 ο Γεώργιος Πρασίνης αρχίζει να δραστηριοποιείται στον τομέα του χονδρικού εμπορίου ηλεκτρικών συσκευών και ειδών οικιακής χρήσης στη Βόρεια Ελλάδα. Το 2006 ιδρύει την εταιρία PRASINIS με έδρα το Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα ξεκινάει να εισάγει προϊόντα από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, διαγράφοντας μία εξαιρετική πορεία στον χώρο και εδραιόνοντας το brand PRASINIS ως ένα από τα κορυφαία.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και θέλοντας να ικανοποιήσει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών, δημιούργησε αυτή την ηλεκτρονική πλατφόρμα χονδρικής, με στόχο την άμεση ενημέρωση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, εξασφαλίζοντας πάντα τις πιο προνομιακές τιμές.  

Το service της εταιρίας PRASINIS κατατάσεται στα καλύτερα καθώς αναγνωρίζει την σημαντικότητα της υποστήριξης. Οι τεχνικοί εκπαιδεύονται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες που επιτάσσει η αγορά.

Η εταιρεία PRASINIS επιλέγοντας τους συνεργάτες έχει στόχο να φτιάξει ένα δίκτυο με τους καλύτερους, κλειδώνοντας τις τιμές για ένα υγιές εμπόριο και εποικοδομητική συνεργασία.